Back to School met Jose Mourinho in Jaguar XF Sportbrake

Portugees voetbalcoach Jose Mourinho deed afgelopen week iets bijzonders; hij verraste een groep schoolkinderen van de Bishop Gilpin Church of England Primary School in Londen met zijn komst in een Jaguar XF Sportbrake vol voetbalkleding en ballen! Dat maakte bij de kids natuurlijk al grote indruk, maar ook de inspirerende sessie daarna zorgde voor nog meer enthousiasme.

Wist je dat Mourinho behoorlijk wat ervaring in het onderwijs heeft? Voordat hij zijn carrière als voetbaltrainer startte, was hij vijf jaar gymleraar op een middelbare school. Mourinho: ‘Inside me there is always a teacher. Coming back to school as a kid or a teacher brings back a lot of special memories. You create your own identity and develop your own personality and principles. It is the period you most enjoy in life.’

Mourinho, die net als het Nederlands elftal toeschouwer is van het WK, toonde zich optimistisch over de kansen van Engeland op het WK in Rusland. ‘England have a good group of young, experienced players. All of them play in the best domestic competition in the world and have experience of playing in the Champions League. So yes, I think they can do it.’ Mourinho was terughoudend over de kansen van favorieten Frankrijk, Brazilië, Duitsland en Spanje. Zonder overigens het belang van deze teams en een aantal sterke spelers te onderschatten.

Bekijk hier de video van de bijzondere dag

Jaguar XF Sportbrake

De Jaguar XF Sportbrake is een gelauwerde stationwagon dankzij zijn innemende combinatie van design, rijdynamiek en geavanceerde technologie. Dat zijn bijvoorbeeld de gebaarbediening voor de achterklep en het zonnescherm voor het enorme panoramadak, Driver Condition Monitoring en de Activity Key voor het sporten.

De Jaguar XF Sportbrake is leverbaar vanaf € 56.210,-

Geef een reactie