Mooie Boules: de perfecte plek om met vrienden te borrelen

Wie denkt aan eten, boulen en borrelen met vrienden denkt aan Mooie Boules: de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Menig mensen kent het geliefde concept en brengt hier wekelijks zijn avond door. Een ding was dus zeker: een derde Mooie Boules vestiging mag niet ontbreken in innovatiestad Delft. Na Delft openen begin 2020 twee nieuwe vestigingen in Breda en Eindhoven. En alsof dat nog niet genoeg is, is Mooie Boules verkozen tot beste hospitality concept van Nederland. Mooie Boules wist de vakjury van de Entree Awards 2019 in Theater Amsterdam weg te blazen met hun ijzersterk concept.

Boules is de plek waar een uiteenlopend publiek de gehele week samenkomt om samen een balletje te werpen, te borrelen en een hapje te eten. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. Denk aan grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelf-tap én een eigen bar. Met acht boules banen, diverse bordspellen, een tafeltennistafel én met de  – inmiddels beroemde –  karaoke room is de beleving compleet. Voor de échte groepsbeleving is er zelfs een aparte ruimte te huur met één of twee boules banen.

In 2018 opende de eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland haar deuren in Amsterdam, waarna in juni 2019 Rotterdam een nieuwe vestiging in een karakteristieke metaalfabriek volgde.

In samenwerking met prijswinnende topchefs als Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Rong de Jong (Bokaal) en Michiel van der Eerde (BAUT) zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Elke Mooie Boules vestiging werkt samen met lokale horecaondernemers en serveert passende signature dishes en alcoholische versnaperingen.

Mooie Boules heeft de ambitie om zoveel mogelijk generaties te verbinden door ze aan het boulen te krijgen in Nederland en daarbuiten.

Vestigingen:

Mooie Boules Amsterdam
Zeeburgerpad 3
1018 AH Amsterdam
amsterdam@mooieboules.nl

Mooie Boules Rotterdam
Vijverhofstraat 45
3032 SB Rotterdam
rotterdam@mooieboules.nl

Vanaf 30 november geopend:

Mooie Boules Delft
Professor Schermerhornstraat 4
2628 CN Delft
delft@mooieboules.nl