Vintage Watches

Vintage Watches – ongekend populair en als je echt een mooi exemplaar te pakken hebt, ook een héle goede investering. Schaap en Citroen Juweliers komt nu met een ‘Vintage Watches’ boetiek in het Conservatorium hotel te Amsterdam. Met deze boetiek voegt Schaap en Citroen – naast de Schaap en Citroen Diamonds Boetiek – een geheel nieuw concept toe aan haar portfolio. De boetiek bevindt zich in de zogeheten Van Baerle Shopping Gallery in het Conservatorium hotel en is ingericht door Rob Feenstra.

In deze boetiek kun je een horloge of een collectie verkopen, en kun je eenvoudig een horloge inruilen of  een nieuw product kiezen. Eventuele hoge veilingkosten worden bijvoorbeeld zo voorkomen en dankzij de expertise van Schaap en Citroen wordt een realistische en marktconforme marktprijs gegeven voor het uurwerk. De afhandeling gebeurt uiteraard zorgeloos – en dat is wel zo prettig als het gaat om een uniek uurwerk.

Na de waardebepaling heb je dus de mogelijkheid het horloge bij de boetiek in te ruilen, aan hen te verkopen of op consignatiebasis te koop aanbieden via het netwerk van Schaap en Citroen.

Bekijk hier de foto’s van de boetiek en de opening: 

Zie je geen gelegenheid langs te komen in een van de 12 Schaap en Citroen juweliershuizen? De mogelijkheid is er ook de hele procedure eenvoudig online te regelen via schaapcitroen.nl.

Geef een reactie