THE ORIGINAL FLYING BOOT

Deze gigantische heteluchtballon is de eerste Wellington-laars die in de lucht te zien is! Onder de naam de ‘Original Flying Boot’ toert ‘ie de hele wereld rond en maakt ‘ie zijn opwachting tijdens festivals, sportevenementen, shows en andere belangrijke openluchtevenementen. Soms aangekondigd, soms als verrassing.

Ter ere van de 162-jarige traditie en geboorteplaats van het merk zal de ‘Original Flying Boot’ eerst vanuit Schotland opstijgen.

Het nu iconische design werd in 1956 geïntroduceerd. De originele Hunter-laars is wereldwijd de bestverkochte en bekendste Wellington-laars. De ruim 36 meter (!) hoge heteluchtballon is een gedetailleerde mega-replica van de originele laars, inclusief een verwijzing naar de 28 handgemaakte afzonderlijke onderdelen.

In juli reist ‘ie naar Londen en doet vervolgens verschillende grote steden en evenementen aan in onder meer Spanje, Italië, Nederland en België. Daarna volgt terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk om in de zomer op allerlei festivals en evenementen te verschijnen, voordat de Atlantische Oceaan wordt overgestoken naar Hunter’s grootste markt, Amerika. Daar vindt in het najaar weer een grote tournee plaats.

Mocht je de Flying Boot zelfs spotten, tag dan vooral @hunterboots_nl en #HunterOriginal. Zo maak je ook kans op een Hunter-prijs.

Geef een reactie