Met deze bluetooth-tracker vind je al je spullen terug

Iedereen raakt wel eens iets kwijt. Sleutels, telefoon, tas… En dat zoeken is zo’n gedoe. Maar TalkiesMAN zou TalkiesMAN niet zijn als we daar geen slimme tool voor hebben gevonden die je tijd én moeite bespaart. Want met deze bluetooth-tracker vind je al je spullen terug in no-time!

Het geheim zit in Tile, een bluetooth-tracker die ervoor zorgt dat je je spullen makkelijk terug kunt vinden en niet meer kwijt hoeft te raken. Tile heeft naast zijn Tile Mate (geschikt als sleutelhanger of aan je tas) en Tile Slim (voor in je portemonnee of op je laptop) nu ook de Tile Pro Series uitgebracht, bestaande uit een Tile Sport en Tile Style. Bevindt jouw Tile zich buiten het bluetooth-bereik? Dan helpt de Tile Community jouw Tile terug te vinden.

En Tile is super eenvoudig in gebruik. Je speelt via de app een geluid af op je Tile of gebruikt juist de Tile om een geluid op je telefoon af te spelen – zelfs als hiervan het geluid uit staat. Ook kun je  via de app zien waar hun Tile voor het laatst bluetooth-verbinding maakte en eventueel de Tile-community – alle gebruikers die een Tile hebben – inschakelen om je spullen terug te vinden.

In alle dagelijkse hectiek met werk, reizen, kinderen of gewoon omdat je niet meer weet waar je je spullen hebt neergelegd, kan dit behoorlijk wat stress voorkomen. En met het oog op de feestdagen is dit ook het perfecte (last-minute) cadeau om te geven aan je loved one(s): stijlvol, origineel en heel praktisch!

 

Geef een reactie