Kater vrij door Amsterdam Dance Event!

De meningen over de werking van anti-katerdranken zijn verdeeld: ze werken wel, ze werken niet, is het niet allemaal marketing? DJ Sam Feldt en twee vrienden zaten na een avond flink feesten aan de bar en vroegen zich af: kunnen we niet een gezond en echt werkende oplossing ontwikkelen? 

Na anderhalf jaar onderzoek met Evivita hebben ze een resultaat; twee caloriearme drankpoeders die aangelengd worden met water of fruitsap; Bright Night en Bright Day.

Bright Night helpt je de lange feestnacht door en Bright Day om de kater de volgende ochtend sneller te laten verdwijnen.

Bright Night

Bright Night is een zogenaamde Social Energy Booster. De formule is zo samengesteld dat de vitamine- en extractenmix je op verschillende manieren energie geven, speciaal ontwikkeld om je het beste uit je stapavond te halen. Ook ondersteunt de formule gedurende de nacht bij het verwerken van alcohol in het lichaam.

Bright Day

Bright Day is een compleet nieuwe anti-katerformule ontwikkeld om alle aspecten van een kater direct na opstaan aan te pakken en je de energie te geven om ‘the day after’ alles uit je dag te halen.

Bright Night en Bright Day

Bright wordt gelanceerd in twee verschillende varianten, beide met een natuurlijke fruitsmaak. De drankjes verschijnen in poedervorm die je naar eigen voorkeur kunt oplossen in water of vruchtensap. Vanaf €4,95 verkrijgbaar. Tijdens ADE staat een pop-up store in Amsterdam Centrum. samfeldt.com

Geef een reactie