Het perfecte kerstcadeau voor je partner!

De feestdagen zijn weer in zicht – een tijd van gezelligheid en liefde. Maar natuurlijk komt er ook stress bij kijken. Wat moet je je partner nu weer cadeau doen? Wij hebben een fijne tip voor je.

Tijdens de feestdagen is het rennen en vliegen naar allerlei feestjes en partijen. Natuurlijk neemt elke vrouw haar handtas overal mee naartoe, dus hoe leuk is het om je partner te verrassen met een handig en compact formaat product voor in haar handtas? Dat bedoel ik dus; De hannah Handbag Essentials! Deze zijn eenvoudig mee te nemen in een hand- of weekendtas.

Voor iedere huid is er wel een passende crème in handig formaat. Gaan jullie een weekje op wintersport? Geef dan de Juvi Protect cadeau. Deze huidverbeterende dagcrème met SPF30 zorgt niet alleen voor een optimale bescherming tegen de zon, maar zorgt naast het voeden van de huid ook voor bescherming tegen de kou op de pistes.

Klaagt je partner over wallen? Geen enkel probleem, want de 4YOUth zorgt ervoor dat magie werkelijkheid wordt en geeft de huid een onmiddellijk zichtbaar én voelbaar liftend effect. Je kunt deze voor je hele gezicht gebruiken of alleen als oogcrème. No more puffy eyes!

Draagt je partner liever geen make-up? Geef dan de Brilliant Touch cadeau. Deze crème met daarin wit diamantpoeder zorgt ervoor dat licht weerkaatst wordt en daardoor een egalere look gecreëerd wordt, waardoor make-up overbodig is.

Gaat de voorkeur uit naar een summer glow tijdens de feestdagen? Dan is de Touch of Colour de oplossing! Deze poederachtige crème vult fijne lijntjes op en bevat kleurpigmenten die zich aanpassen aan ieder huidtype voor een sunkissed gloed en een heerlijk zacht aanvoelende huid.

De Touch of Silk is er ook in handig meeneem formaat. Deze zijdezachte crème pakt huidirritaties aan, werkt verzachtend op littekens, vult fijne lijntjes en oneffenheden op en zorgt ervoor dat de vette t-zone mooi mat achterblijft. Ook ideaal als primer onder je make-up en werkt voor jezelf perfect bij eventuele scheerirritaties.

Hoor je je partner vaak klagen over een droge en trekkerige huid? Pak dan de 24-hour Skin Balancing. Deze boterzachte crème zorgt ervoor dat de huid weer in balans komt met een optimaal vocht- en vetgehalte.

Dus wil jij je partner zien stralen op het kerstdiner? Geef dan een handbag essential cadeau.

hannah Handbag Essentials €11,00 – €22,00

www.hannah.nl

Geef een reactie