De kracht van water

Giorgio Armani heeft een nieuwe geur voor het komende seizoen uitgebracht. ACQUA DI GIÒ ABSOLU omhult de sensuele relatie tussen de man en de natuur waarbij de kracht van water met de delicate structuur van hout wordt vermengd.

Essentie

Een nieuwe geur die de intense essentie van water benadrukt en haar essentiële rol in de natuur; haar diepte, haar kracht en haar intensiteit. Dit is een wereld door de ogen van Giorgio Armani bezien, waar de verbintenis van water met hout ons op een reis van tijdloze mannelijkheid zal meenemen terwijl de diepere, algehele bewustwording omarmt wordt.

Authentieke mannelijkheid

De geur bezit een natuurlijke en authentieke mannelijkheid voor een tijdloze aantrekkingskracht – voor elke man, ongeacht zijn achtergrond, relevant; generatie overschrijdend.  Met ACQUA DI GIO ABSOLU zien we de belichaming van een man, waarin zijn wijsheid en bewuste gevoeligheid wordt getoond maar evengoed zijn aangeboren kennis over de elegantie van verfijnde luxe.

Sensualiteit

De nieuwe geur bejubelt de vitale, natuurlijke sensualiteit die door de synthese van water met hout wordt gereflecteerd.

Beschikbaar vanaf eind april bij alle door Giorgio Armani erkende verkooppunten.

Geef een reactie