Nu in de winkel

Creators hebben de toekomst. In een digitale wereld denken we dan direct aan online creators. Een lucratieve business en zeker een onderdeel van de toekomst. Klassiek als we zijn, appreciëren we bij TalkiesMAN ook nog steeds vakmanschap en customized, handmatige productie. Bloed, zweet en tranen heeft het team van horlogehuis Audemars Piguet gelaten tijdens de zeven jaar tijd dat zij aan de nieuwe Audemars Piguet CODE 11.59 werkten. Uitzonderlijke features en eigenwijze technieken werden toegepast op de nieuwste collectie. Aan het hoofd van het merk staat François-Henry Bennahmias, een eigenzinnige CEO, een man met visie die wij spraken over ambacht, leiderschapskwaliteiten én stilettohakken…

We houden hier wel van eigenzinnig en creatief. Voorop loopt voor ons dan ook covermodel, Akwasi. Hij deelt zijn kijk op de wereld, creatie en zijn drijfveer. ‘Success is the best revenge’, zegt hij hierover. En daar zijn we het deels mee eens. Om tot succes te komen geloven we zeker ook in de filosofie van auteur en spreker Michael Pilarczyk die met ons wijze levenslessen deelt. Een van de sterkste vinden wij: ‘What you imagine you become’. Of iets omgebogen door onszelf; ‘What you imagine, becomes’. Als wij bij Talkies een conclusie zouden moeten trekken uit de interviews met honderden succesvolle mensen die wij de afgelopen jaren spraken, dan is het zeker, dat ze allemaal één ding gemeen hebben. En dat is het einddoel. ‘What they imagine.’ Dát is wat zij geworden zijn of gecreëerd hebben. Ondernemers zijn als het ware de kunstenaars van het leven. Ze bedenken dingen die er nog niet zijn en creëren. Daarom laten wij ze graag aan het woord in ons magazine. Zoals drie generaties van familiebedrijf Chopard. Vader Karl-Friedrich bedacht veertig jaar geleden de Alpine-Eagle-horlogecollectie na een brainstorm met zijn vader Karl. Nu, veertig jaar later, besluit zoon van Karl-Friedrich en kleinzoon van Karl, de nieuwe versie van de Alpine-Eagle te brengen. Een bijzonder horloge voor jou én je lief.  

Zoals je weet laten we elke editie een bijzonder mooie vrouw aan het woord om mannen te inspireren de betere versie van zichzelf te zijn. Deze editie vertelt gamemodel Stefanie Joosten er álles over. Inclusief sensuele kiekjes. We duiken in de wereld van Merel Westrik, de nieuwslezeres die RTL inruilde voor NET5, en brengen facts die je nog niet wist en we nemen een kijkje thuis bij interieurdesigner Piet Boon.

In deze editie vind je de meest innovatieve food & beverage-adressen met nieuwe adressen voor culinair genot, een interview met Freddy van De Jeugd Van Tegenwoordig die na een succesvol instagramaccount en hilarische kookfilmpjes recepten bundelt in een kookboek, en we bezoeken de Franse barman Thierry Hernandez van het prestigieuze Le Bar Du Bristol en ontfutselen hem de geheimen van de beste cocktails. Last but not least tippen we je Cambodja voor een bijzondere reis!

Kies dit magazine voor een moment voor jezelf, want deze TalkiesMAN zit vol goede mode, gesprekken, reisinspiratie en meer!  

Enjoy!

Kristina Bozilovic

DIT EN MEER LEES JE IN TALKIESMAN VANAF 19 APRIL IN DE WINKELS