HANNAH’S OPULENCE SERUM

Naast twee keer TalkiesMAN brengen we ook zes keer per jaar de reguliere editie van Talkies Magazine uit. Wil je in totaal acht keer per jaar Talkies als eerste op de mat ontvangen? Neem dan nu een combi-abonnement voor slechts €35 of 16 nummers voor €65 en ontvang hannah’s Opulence Serum t.w.v. €79,90 cadeau!

NEEM DAN NU EEN COMBI-ABONNEMENT VOOR SLECHTS 35 EURO OF 16 NUMMERS VOOR 65 EURO

EN ONTVANG HAHHAH’s OPULENCE SERUM T.W.V. 79,90 EURO CADEAU!

Naast voldoende fruit en groente eten, kan een extra dosis vitamine C je weerstand een extra boost te geven. hannah’s Opulence Serum bevat maar liefst twintig procent in olie oplosbare vitamine C, waardoor je huid sterker wordt en steviger aanvoelt. Het is ook een echte krachtpatser met een antioxidantwerking, zodat je huid van buitenaf beschermd wordt tegen de negatieve effecten van onder andere temperatuurschommelingen, sommige soorten medicatie en natuurlijk roken. Het serum bevat ook het ingrediënt Wonderlight, wat zorgt voor een betere activiteit in de huid en vlekjes goed aanpakt. Resultaat? Een beter huidherstel en een goede en gezonde egale huidskleur!

Het serum is heel makkelijk en zonder poespas aan te brengen. Dagelijks enkele druppels op een gereinigde huid is voldoende en aansluitend kun je bijvoorbeeld Touch of Silk aanbrengen. Dit vormt dé ultieme synergetische aanvulling op het serum en je zult zien dat dit duo a match made in heaven is.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENSBETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.