Adverteren

Download de Talkies Lifestyle Magazine Facts & Figures 2020  (Nederlands/Engels):

Voor meer informatie over adverteren (print/online) kunt u contact met ons opnemen via:

TELEFOONNUMMER +31 (0) 15 275 40 10

PRINT

DOELGROEP

De Talkies magazine-lezers zijn vrouwen en mannen in de leeftijdscategorie 29-49. Hoogopgeleid, WELVAREND (A-B1) en maatschappelijk bewust. TWEEVERDIENERS, GEZIN OF HAPPY SINGLES. De lezer is ambitieus, reislustig, belezen en heeft interesse in de kwaliteit van het leven en noviteiten op het gebied van lifestyle.

OPLAGE EN DISTRIBUTIE

Talkies magazine verschijnt in een oplage van 50.000 exemplaren, de Talkies Terras Special (juni/juli) in een oplage van 85.000 exemplaren. Hieronder valt distributie voor de betaalde abonnementen, losse verkoop in de betere boekhandels, AKO, Bruna, Primera, Albert Heijn XL en warenhuizen in Nederland. Tevens alternatieve distributie via privéklinieken, vijf- en viersterrenhotels, notaris- en advocatenkantoren.

HET TALKIES LIFESTYLEPLATFORM

Word partner van Talkies! Wij denken met u mee. ADVERTEREN BIJ TALKIES MAGAZINE GAAT GEPAARD MET EEN ENTHOUSIASTE REDACTIE die meedenkt op het gebied van CREATIEVE INVULLINGEN, ONLINE REPORTS en verspreiding van uw boodschap via SOCIAL MEDIA! Reguliere advertentie-uitingen worden mogelijk versterkt door lezersaanbiedingen, advertorials, abonnee-acties, digitale nieuwsbrieven en evenementen. Duizenden bezoekers weten dagelijks de interactieve websites TALKIESMAGAZINE.NL en TALKIESMAN.NL te vinden. De websites zijn een verlengstuk van de magazines en hier vindt men naast lifestyleartikelen ook films, reportages, behind the scenes-beelden, fotodagboeken, interviews, mail- en winacties, tips en meer. Door de geïntegreerde social media kunnen bezoekers liken, delen en reageren op de inhoud van de website. Voor influencer marketing maakt Talkies gebruik van haar netwerk aan INFLUENCERS, BN’ers, prominenten en decision makers. Zij kunnen uw merk nóg meer lading geven.

VERSCHIJNINGSDATA 2019

Talkies magazine is een quality lifestyle magazine, waarin de thema’s lifestyle, interviews, cars, jewels, beauty, culinair, fashion, travel en body, mind & soul centraal staan.

NR EDITIE VERSCHIJNINGSDATA DEADLINE ADVERTENTIES
#1 TALKIES  31 januari  13 januari
#2 TALKIES 13 maart 24 februari
#3 TALKIES MAN 24 april 6 april
#4 TALKIES 5 juni 18 mei
#5 TALKIES 24 juli 6 juli
#6 TALKIES 4 september 17 augustus
#7 TALKIES MAN 16 oktober 28 september 
#8 TALKIES 27 november  9 november

 

TALKIES EVENTS

   
   
GENTS DRINK 24 april & 16 oktober 2020
TALKIES TERRAS AWARD 5 juni 2020
TALKIES LIFESTYLE LUNCH 3 september 2019
   

ONLINE

TALKIESMAGAZINE.NL en TALKIESMAN.NL zijn twee interactieve online platformen, waarin SOCIAL MEDIA GEÏNTEGREERD zijn. Met één druk op de knop wordt uw merk bekend bij duizenden vrienden en volgers van onze bezoekers en influencers. De websites zijn een verlengstuk van Talkies magazine en TalkiesMAN magazine naar aanleiding van de groeiende behoefte vanuit de lezer om een DIRECTE LINK te hebben met de Talkies-lifestyle. Hier houdt onze redactie de bezoeker DAGELIJKS OP DE HOOGTE VAN het laatste lifestyle news: film, theater, boeken, beauty, fashion, kunst en meer. YOUR BRAND IN THE PICTURE!  Advertentiemogelijkheden zijn banners, advertorials, product placement en lifestyle news items. Voor een custom made online pakket, neem contact op via T: 015-275 40 10.